FUSTO!


nieuwe en gebruikte restyled kleding en accossoires

Monsieur retro presenteert u zijn kijk op personal-style. Hij respecteert functionele en stijlvolle kleding, het liefst gemaakt van natuurlijke materialen als wol, katoen, linnen en leder. 

Fusto! laat zich inspireren door vintage kledingstijlen van bijvoorbeeld marine- of militaire uniformen, work-wear of tijdloze klassiekers van bekende ontwerpers. Soms met een klein detail naar popmuziek, trends of stromingen als new-wave of punk. Of wie weet ben je groot fan van een bepaald genre, als westerns? Je kleding mag het op een subtiele wijze uitdragen, maar liever niet met grote schreeuwende teksten of merken op je trui of shirt. 

Voor types die zelfverzekerd genoeg zijn om dit al te combineren met fraaie accessoires als sieraden en een hoed of pet. Voor diegenen die begrijpen wat de Italianen bedoelen met 'sprezzatura'. 
Fusto! is zeker niet voor onzekere types, ideale schoonzonen of - dochters, of de brave trendvolgers die opgaan in de grijze warenhuismassa. 
Maar meer voor karaktervolle figuren die tegen een vlekje, rafeltje of stootje in het leven kunnen en niettemin gehecht raken aan dat ene kledingstuk wat hun smaak, karakter en levensovertuiging weergeeft.

Voor hen die een jaloerse blik kunnen verdragen, omdat jij het gewoon wél durft, en zich weinig aantrekken van de afgunst die het soms ook oproept. 
Kleding die overigens goed combineert bij een grijze haar of een rimpeltje en je de uitstraling geven van een levensgenieter. Je niet te jong willen voelen, maar dat gewoon nog zijn, en niet enkel van binnen. 
Kortom; monsieur retro durft te beweren dat een bepaald kledingstuk dragen je leven kan veranderen...echt waar. Je hebt geleerd je te kleden, dus mens...durf je te kleden. 
Draag Fusto!.


Alle Fusto!-kleding is vakkundig geselecteerd, gereinigd en gerepareerd in zoverre dat nodig en mogelijk is, Monsieur retro houdt het graag betaalbaar, maar kan door bovenstaande geen kringloop-prijzen hanteren. Hij verkoopt het liever zo goed mogelijk, (d.w.z. schoon en draagbaar) aan u. 


monsieur retro - verkoop-styleren-decoreren - 0653526116