VISIE & PRAKTIJK


VISIE

Monsieur retro heeft in al die jaren dat hij op deze aardkloot ronddwaalt zijn ogen goed de kost gegeven, en beschikt al vanaf jongs af aan over een groot visueel geheugen. Dit komt tot uiting in zijn aangeboden artikelen en smaak, die meestal de nodige herinneringen oproept. 
Dat wil zeggen; passie voor spullen met een eigen verhaal. Artikelen waarvan gebleken is dat het blijvertjes zijn, of mogelijk, worden. Soms vergeten voorwerpen met een nostaligisch "oh ja, die heb ik ook ooit gehad"-gevoel. Soms te maken met een film, nostalgisch vervoer of toen vakantie net over de grens nog een avontuur was. Aankomende of heden ten daagse klassiekers. Stijlen en ontwerpen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Engeland of Italië. 


MONSIEUR RETRO IN DE PRAKTIJK

Monsieur retro probeert met zijn kraam spulletjes te slijten op markten en beurzen. 
Ook adverteert hij natuurlijk op de bekende websites. 


BESTAAT DAT NOG?

Bent u op zoek naar een specifiek artikel of voorwerp? Geef monsieur retro dan opdracht om het voor u te zoeken via het contactformulier. Monsieur retro struint vele markten en winkels af en wie weet vindt hij het voor u in zijn ruime netwerk.


IETS TE VERKOPEN? ZOEK DE LIEFHEBBER!

Heeft u zelf iets te verkopen en zoekt u, natuurlijk, een échte liefhebber? Kijk dan bij Regels Cosignatieverkoop. De kans is aanwezig dat monsieur retro een geïnteresseerde voor uw spulletjes vindt, dit tegen correcte afspraken en een redelijk percentage, 


PRESENTEREN, DECOREREN, STYLEREN

Wilt u iets inrichten of decoreren in vintage- of retrostijl? Neem contact op met monsieur retro; hij is dan in zijn element en maakt er zeker iets fraais van.


HOE ZAT DAT OOK ALWEER? 

 Wilt  u informatie over een vergeten onderwerp, artikel of periode te maken met trends? Vraag het monsieur retro en maak gebruik van zijn know-how en contacten in de wereld van vintage en retro. 


EFFE WAT ANDERS...
FUSTO

Tenslotte wil ik u graag wijzen op monsieur retro's eigen Fusto! kleding- en accessoireslijn. Nieuwe, gebruikte en gerestylde kleding en accessoires. Speciaal voor de mens die ondertussen weet wat er te koop is, en dat nou juist nét niet meer wil. Voor mensen die na jaren ervaring hun eigen persoonlijke stijl hebben ontwikkeld en geen gêne voelen deze (uit) te dragen. Voor hen die het liefst kleding en accessoires bezitten waar je je aan hecht en nimmer meer afstand van wilt doen. Kledingstukken die vaak niet (meer) te vinden zijn in de reguliere handel en brave massaproductie. Bewezen tijdloos spul; vintage met karakter en een tikkeltje lef. Laat zien wat je smaak is, wie je nu geworden bent en waar je interesses liggen. Nu durf je het eindelijk wél te dragen. monsieur retro - verkoop-styleren-decoreren - 0653526116